FOKUS-Pratite najbitnije vijesti

Izbori

I Richemberg (GLAS) i Ines Strenja Linić iz MOST-a vide problem u sucu Kolakušiću

Objavljeno

Posljednjih dana svjedočimo pravoj lavini kritika na stavove i izjave suca Mislava Kolakušića koje, sasvim očekivano, dolaze od strane njegovih kandidata sa svih strana političkog spektra. Njegovo odlučno držanje i zahtjevi za istinski radikalnim reformama nisu najbolje legli političkom establishmentu koji se preko noći ujedinio u obrani političkih stečevina i u sucu Kolakušiću vidi potpuno neprihvatljivu pojavu koju treba što prije osuditi.

Facebook objave u kojima se Kolakušića proziva diktatorom zajednički “lajkaju” i lijevi i desni i u tim rijetkim trenucima idile zajednički osuđuju “radikalne” stavove suca Kolakušića. Gotovo pa je dirljivo vidjeti kako se u popisu lajkača, zajedno, jedni ispod drugih redaju inače “ljuti protivnici”, među kojima izdvajamo neke najzanimljivije. Milorad Pupovac(SDSS) i Ines Strenja Linić(MOST), Pero Mrnarević(START), Ivica i Marica Puljak (Pametno), Dragan Markovina, Rada Borić itd. Kritici se pridružuju i članovi HDZ-a pa ta zajednička fronta u kojoj se protiv suca Kolakušića zajednički svrstavaju Mostovci i Pupovac, te Ivica Puljak i članovi HDZ-a zvuči kao istinska hrvatska parodija.

Neki od njih idu toliko daleko da u sucu Kolakušiću (koji je uzgred rečeno sam samcat razvalio Linićeve kriminalne predstečajne nagodbe) vide “čovjeka opasnih namjera”. Koliko je strah

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail”]